Τηλ. Παραγγελιών

23310 91473
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αλυσίδες-Χιονοκουβέρτες

Αλυσίδες

Οι αλυσίδες χιονιού αποτελούν βασικό αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο για ασφαλή οδήγηση σε χιονισμένους ή παγωμένους δρόμους το χειμώνα. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι εξαρτήματα που τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς ενός αυτοκινήτου για να ενισχύσουν την πρόσφυση τους στο δρόμο, όταν αυτός είναι καλυμμένος από χιόνι, πάγο ή ακόμα και λάσπη.

 

Χιονοκουβέρτες

Είναι η πιο φρέσκια άποψη. Πρόκειται για ένα κάλυμμα τροχών που ‘αγκαλιάζει’ την όψη του τροχού αλλά και ολόκληρο το πέλμα. Είναι κατασκευασμένες από ένα ειδικό ύφασμα που αυξάνει κατακόρυφα την πρόσφυση, παρά το γεγονός ότι δεν γεμίζει το μάτι. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη, μια και έχουν χαμηλότερο βάρος, ενώ δεν παγώνουν τόσο όσο οι αλυσίδες. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γρατζουνίσουν τις ζάντες του αυτοκινήτου μας. Δεν μεταφέρουν κανέναν κραδασμό στο αμάξωμα, ωστόσο λόγω του υλικού κατασκευής είναι πολύ εύκολο να τραυματιστούν αν έρθουν σε επαφή με την άσφαλτο.

Για κάθε απρόοπτο, είναι καλό να υπάρχει το κατάλληλο αντιολισθητικό σύστημα για το αυτοκίνητο μας. Στα καταστήματά μας θα βρείτε όλα τα είδη αντιολισθητικών , αλυσίδες, χιονοκουβέρτες κλπ. για το αυτοκίνητό σας.

 

Ρωτήστε μας για το κατάλληλο είδος για εσάς!

Καλέστε μας στο: 23310 91473

elGreek