Τηλ. Παραγγελιών

23310 91473
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιδιόρθωση, Προγραμματισμός, Αντικατάσταση TPMS

Επιδιόρθωση, Προγραμματισμός, Αντικατάσταση TPMS

Το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών ή TPMS (Tire Pressure Monitoring System) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα για την παρακολούθηση της πίεσης του αέρα σε ένα ελαστικό οχήματος και αυτόματα εκπέμπει ένα προειδοποιητικό σήμα για τον οδηγό σε περίπτωση λιγότερο ή περισσότερο φουσκωμένων ελαστικών.

Τα συστήματα αυτά έχει επιβληθεί νομοθετικά από την ΕΕ να εγκατασταθούν σε όλα τα οχήματα των επιβατών  και παρόμοια νομοθεσία εισάγεται σε όλο τον κόσμο. Η πλειοψηφία των συστημάτων χρησιμοποιούν αισθητήρες ελαστικών που μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την πίεση των ελαστικών, απευθείας στον οδηγό του οχήματος, είτε μέσω μιας οθόνης του ταμπλό, είτε με ένα προειδοποιητικό φως. Η φυσιολογική διαρροή αέρος των καινούργιων ελαστικών από ένα χρόνο και πάνω είναι από 3 έως 9 psi.

Ο έλεγχος της πίεσης των ελαστικών βοηθά τους οδηγούς να διατηρούν σωστά τα ελαστικά των οχημάτων τους, βελτιώνει την ασφάλεια των οχημάτων και την αποδοτικότητα των καυσίμων. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι οδηγοί ελέγχουν μόνο τα ελαστικά τους σε περιόδους service και όταν προκύπτουν προβλήματα, υπάρχει σημαντικό θέμα για εξοικονόμηση καυσίμων και αποδοτικότητας χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα των σωστά φουσκωμένων ελαστικών είναι η εξοικονόμηση καυσίμων, η διάρκεια ζωής των ελαστικών και η απόδοση στο φρενάρισμα. Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας TPMS των ελαστικών είναι εξαιρετικά χρήσιμο και αποδοτικό καθώς απαλλάσσει τον οδηγό από σημαντικά λειτουργικά κόστη κατά τη διάρκεια της ζωής του οχήματος.

Στο κατάστημα μας παρέχουμε Επιδιόρθωση, Προγραμματισμό, Αντικατάσταση Αισθητήρων Πίεσης Ελαστικών (TPMS) καθώς και αισθητήρες & βαλβίδες ελέγχου πίεσης για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων  σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Καλέστε μας για το ραντεβού σας! 23310 91473

elGreek