Τηλ. Παραγγελιών

23310 91473
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ευθυγράμμιση

Τι είναι η ευθυγράμμιση;

Μιλώντας για ευθυγράμμιση αυτοκινήτου εννοούμε τον έλεγχο αλλά και τη ρύθμιση στο σύστημα διεύθυνσης του οχήματος. Με αυτή τη διαδικασία εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρχει καμία απόκλιση στην πορεία του αυτοκινήτου.

Με ποιον τρόπο γίνεται ο έλεγχος/ρύθμιση της ευθυγράμμισης;

Για να ελεγχθεί αν είναι απαραίτητο να γίνει ευθυγράμμιση, το αυτοκίνητο χρειάζεται να περάσει από συγκλισιόμετρο. Στην συνέχεια παρατηρείται αν το όχημα αποκλίνει από την ευθεία για να εξακριβωθεί αν πρέπει να ευθυγραμμιστεί.

Το όχημα μπαίνει σε ράμπα και περνάει από ακτίνες λέιζερ. Με αυτόν τον τρόπο εξακριβώνεται το μέγεθος σύγκλισης και απόκλισης του οχήματος. Αν οι ενδείξεις είναι αρνητικές, τότε οι ειδικοί προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ρύθμιση της ευθυγράμμισης.

Ο έλεγχος και η ρύθμιση της ευθυγράμμισης, συνήθως διαρκεί το πολύ μία ώρα. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του αυτοκινήτου.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας για μια σωστή ευθυγράμμιση του οχήματός σας.  Μια σύγχρονη ευθυγράμμιση γλιτώνει τα ελαστικά σας από ανομοιόμορφη φθορά και διαρκούν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.

Αν θέλετε καλύτερο κράτημα του αυτοκινήτου στον δρόμο, προστασία των ελαστικών από ανομοιόμορφη και γρήγορη φθορά και εξοικονόμηση στα καύσιμα οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν στο όχημά σας μια σωστή ευθυγράμμιση!

 

Καλέστε μας για το ραντεβού σας! 23310 91473

 

 

 

 

 

Καλέστε μας στο: 23310 91473

elGreek