Τηλ. Παραγγελιών

23310 91473
0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Προφίλ

Ελαστικά Τσερκέζος

Η εταιρία ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών από το 1991.

Το tserkezos.gr είναι το επίσημο site της εταιρείας.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Θωμάς Τσερκέζος που ξεκίνησε την επιχείρηση και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στους γιους του Γιώργο και Παναγιώτη.

Η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία και επισκευή ελαστικών (επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσικλετών, αγροτικών οχημάτων, χωματουργικών, βιομηχανικών κλπ), την εμπορία και επισκευή ζαντών αλουμινίου, την εμπορία αναρτήσεων αυτοκινήτων, την ευθυγράμμιση επιβατικών και ελαφρών φορτηγών καθώς και την ζυγοστάθμιση επιβατικών και φορτηγών.

Η επιχείρηση απέκτησε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οπότε και έγινε η μετεγκατάστασή της. Το νέο κτίριο είναι ένα μεγάλο και μοντέρνο κτίριο άνετο και πολύ λειτουργικό, με δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών οχημάτων συγχρόνως σε στεγασμένο χώρο, με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Αποκλειστικά υπεύθυνος πλέον της Εταιρείας είναι ο Παναγιώτης Τσερκέζος και τόσο ο ίδιος καθώς και το προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία και προθυμία είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να λύσουν όποιο τεχνικό πρόβλημα έχετε σχετικά με τα ελαστικά του οχήματός σας.
Διαθέτει κινητά συνεργεία επισκευής ελαστικών με δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης στο σημείο που θα σας προκύψει πρόβλημα, όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Επίσης διαθέτει και ένα κινητό κατάστημα τοποθέτησης ελαστικών στον χώρο σας για εξυπηρέτηση στην περίπτωση που υπάρχει αδυναμία μετακίνησης του οχήματος

Η επιχείρηση είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα ElastrakClub Bridgestone – Firestone Infinity και εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση ελαστικών RunFlat.

Επίσης εντάσσεται στο δίκτυο των καταστημάτων CERTIFIED της GoodYear-Dunlop, Sava, Debica, Avon Ελλάς και του δικτύου Truck Force.

Είναι επίσημος μεταπωλητής του ομίλου Michelin, του ομίλου της Continental και της Pirelli.

Επίσης διαθέτει ελαστικά των εταιρειών Maxxis, CST, Nexen, Matador, Leao, Triangle, West Lake, Tranzano, Run Way, GiTy Radial,Kumho, Toyo, Ling Long, Lanvigator, Nankang, MRL, Speedways, Petlas, Starmaxx, Armour, και πολλών ακόμη εταιρειών.

Η επιχείρηση είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των κάτωθι Εταιρειών Ελαστικών :

  • Ελαστικά WINRUN για επιβατικά και 4Χ4 οχήματα καθώς και για ελαφρά φορτηγά
  • Ελαστικά ATF για αγροτικά και βιομηχανικά οχήματα.
  • Ελαστικά WELL PLUS για φορτηγά.
Δευτέρα
8:00 π.μ - 6:00 μ.μ.
Τρίτη
8:00 π.μ - 6:00 μ.μ.
Τετάρτη
8:00 π.μ - 6:00 μ.μ.
Πέμπτη
8:00 π.μ - 6:00 μ.μ.
Παρασκευή
8:00 π.μ - 6:00 μ.μ.
Σάββατο
8:00 π.μ - 3:00 μ.μ.
elGreek